دسر

طرز تهیه ژله در پوست میوه

 

 

به کامل ترین آموزش ژله در پوست میوه خوش آمدید. در این دستور آشپزی قصد داریم تمام نکات مربوط به طرز تهیه ژله در پوست میوه را با شما در میان بگذاریم تا دسری عالی و بی نظیر برای عزیزانتان تدارک ببینید. ژله در پوست میوه دسری دوست داشتنی و در عین حال آسان و خوشمزه است و کمتر کسی پیدا می شود که دوستش نداشته باشد. علاوه بر زیبایی و رنگی که به سفره شما میبخشد؛ این دسر لرزان، خواص زیادی از جمله: بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جلوگیری از پوکی استخوان، مفید برای پوست و افسردگی، بازسازی سلول های جدید و تامین پروتئین بدن، دارد.

برای تهیه این نوع ژله در پوست میوه میتوانید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید. توجه داشته باشید که رنگ های متضاد جلوه بیشتری دارند. همچنین با ریختن ژله قرمز در میوه هایی که پوست سبز رنگ دارند، مثل لیمو و طالبی میتوانید طرح هندوانه ایجاد کنید. البته ژله در پوست هندوانه هم که قبلا آموزش داده ایم؛ دسری زیبا و خاص است که برای شب یلدا انتخابی هوشمندانه و پر طرفدار می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *