فینگر فود

فینگر فود با یوفکا

 

مواد لازم

۱ بسته خمیر یوفکا
۲۰۰‌ گرم ژامبون
۱۰۰‌ گرم ذرت
۱ عدد فلفل دلمه
2 عدد تخم مرغ
۱٫۲ لیوان لیوان روغن
۱٫۲ لیوان لیوان شیر
۲۰۰‌ گرم

قارچ

 

اول از همه خمیر یوفکا مستطیل شکل رو یک ربع قبل استفاده از فریزر در بیارید بیرون تا نرم بشه بعد لایه لایه اروم‌ورقه ها رو جدا کنید. هر ورق مستطیل شکل رو من با قیچی از عرض به ۳ قسمت تقسیم کردم و هر کدوم از اون نوار هارو به ۳ قسمت دوباره برش دادم.لایه لایه با تخم مرغی که قبلا با کمی روغن و شیر زده بودم با برس آغشته کردم.
داخل قالب کاپ کیکم ۳ تا از ورقه خمیر به صورت نامنظم چیدم. و از موادم داخلش ریختم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *